Näringsliv


Vår skalbara lösningar anpassas efter bransch, storlek och behov

Mikael Tagestam Affärsansvarig

Digitalisera


Behöver ni hjälp att ta fram innehåll, plattform för distribution eller båda delarna? Vi följer branschstandard i allt vi gör och anpassar våra lösningar utifrån er verksamhet.

Kostnadseffektivt


Har ni hög personalomsättning eller medarbetare som är geografiskt spridda så räknar ni snabbt hem en investering av plattform och digitala utbildningar.

Snabba resultat


En av många fördelar med digital kunskapsöverföring är enkelheten i att certifiera medarbetare och att säkra kompetensen i företaget.

Medtech

Certifiera medarbetare och kunder i era produkter och tjänster. Vi förser Medtech med digitala manualer, utbildningar och plattformar som följer FDA.

Utbildning

Behöver ni hjälp att konvertera delar eller hela klassrumsutbildningar? Kombinera klassrum med digitialt lärande för optimalt resultat.

Industri

Vi stöttar företag med utbildningar inom allt från CR till implemetering av strategier och värdegrunder.

Tjänstesektorn

Systemutbildningar, sälj och säkerhetsutbildningar är några exempel på lösningar som vi tagit fram för denna typ av verksamhet.

Retail

Inom retail så ser vi ofta hög personalomsättning och en geografisk spridning. Här har vi stöttat företag med produktutbildningar, varumärkesförändringar och även praktiska butiksutbildningar som tex. hur kassan fungerar.