Allt du och ditt företag behöver för att skapa e‑learning enkelt och kostnadseffektivt

Design och interaktionsmallar


Kärnan i tjänsten E-learning Made Easy™ är våra interaktionsmallar framtagna utifrån beprövad pedagogik. Mallarna anpassas efter ert varumärke och grafiska profil.

Support och coachning


Ibland behöver man en extra knuff för att ta sig vidare. Vi hjälper dig med manus, bildbearbetning och idéer. Våra specialister täcker varje del i processen från planering till färdig produktion.

Utbildning med våra erfarna medarbetare


Vi utbildar er i verktyget och hur man jobbar bäst med design och interaktionsmallarna. Vi har också utbildningar inom t.ex. grafik och pedagogik. Vi anpassar oss helt enkelt efter era behov.

Featured Video Play Icon

Philips


"För oss är kvalitet och kontroll en självklarhet. Genom att jobba med E-learning Made Easy™ så kvalitetssäkrar vi våra utbildningar effektivt och gör det enkelt för våra kunder att certifiera sig när det passar dem."

Mattias Bengtsson Applikation- och utbildningsansvarig, Philips

Ecophon


"Genom E-learning Made Easy™ support har jag hela tiden människor jag kan vända mig till för att få hjälp."

Katrin Bergmark Competence Development Manager

MFF


"TicTac är inte bara duktiga på att leverera utan även rätt trevliga att ha att göra med faktiskt."

Per Welinder Kommunikationschef


"Redan vid första presentationen av E-learning Made Easy™ så såg jag möjligheterna och lättheten att komma igång med att bygga vår egen e-learning"

Karin Minehed HR Development

Möt våra medarbetare


”E-learning Made Easy™ innebär att jag möter kunden där de är. Allt från utbildning, coachning till ren manusproduktion ingår i min roll.”

En manusskribent på TicTac omvandlar fakta till att bli ett interaktivt lärande där pedagogiska modeller finns som grund.

Anna Helmbold Manusskribent

“E-learning Made Easy™ är en tjänst där jag hjälper kunden. Hela idéen är ju att det ska vara enkelt och smidigt från start till mål – oavsett om kunden vill lära sig bygga själv eller om de vill ha något producerat.”

En producent på TicTac är expert på sitt verktyg och arbetar med support, utbildning och produktion.

Andreas Olofsson Producent

“Vissa vill ha hjälp att komma igång – andra vill ha en smidig process i att beställa enkelt och effektivt. Jag är helt enkelt ett stöd för beställaren.”

En projektledare på TicTac arbetar med hela processen kring e-learning och anpassar den för respektive kunds behov. Tidplaner och kostnadsestimat ingår också i rollen.

Lisa Tagestam Projektledare

“Som designer ansvarar jag för att vår layout och interaktionsdesign håller hög nivå. Pedagogiken är kärnan och utifrån den gör jag design och anpassar den efter kundens varumärke.”

Inom design på TicTac så arbetar vi med interaktionsdesign, grafik, foto och film.

Martin Paulsson Designer